بخش اول: نکات تمرینهای استقامتی۱-سه بار در هفته، روزانه حداقل ۳۰ دقیقه وزنه بزنید. شما می توانید از دستگاه ها، وزنه های آزاد، کش های تی آر ایکس، کلاسهای وزنه برداری و یا ترکیبی از این گزینه ها استفاده کنید.
هرگز بی مهابا و نسنجیده وزنه بر ندارید. این کار نیاز به قرارگیری صحیح و هدف قرار دادن صحیح فیبرهای عضلانی دارد. در یک کلاس مقدماتی برای برداشتن وزنه ها و نحوه صحیح اجرای حرکات زیر نظر یک شخص آموزش دیده شرکت کنید.۲- بین روزهایی که وزنه می زنید، استراحت کنید. جلسات بعدی کار با وزن را به روزی موکول کنید که عضله زمان کافی برای بازسازی و تقویت ییدا کرده باشد. در روزهای استراحت کاردیو انجام دهید تا چربی های اضافی سوزانده شوند.

۳- هدفتان خسته کردن عضله باشد. بهترین نتیجه زمانی به دست می آید که شما به قدری به عضله فشار وارد کرده باشید که دیگر نتوانید وزنه را بردارید یا یک مرحله دیگر تمرین کنید. می توانید با این متد فیزیک بدنیتان را دستخوش تغییر کرده و یک بدن عضلانی بسازید.
برای خسته کردن عضله به چند استراتژی نیاز دارید. اگر برای یک رویداد استقامتی تمرین می کنید، توصیه می شود هر حرکت را در سه ست ۱۰ تا ۱۵ تایی و با وزنه کمی سبکتر انجام دهید. اگر هم برای یک رویداد سرعتی تمرین می کنید، با یک وزنه سنگینتر، در سه ست ۶ تا ۸ تایی عضله را منقبض کنید. مقدار وزنه مناسب، آن مقداری است که بعد از سه ست دیگر نتوانید آن را بلند کنید.اگر زمان کمی دارید، بهتر است تمرینات کمتری انجام دهید، اما آنها را تا زمانیکه عضلاتتان دیگر نتوانند انجامشان دهند، ادامه دهید. تکرارهای کم تعداد، عضله بدون چربی نمی سازد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها